Vi utfører

Utvendig malerarbeid

Mamis – Skien

Utvendig malerarbeid er ofte større prosjekter. Både privatpersoner, borettslag og sameier benytter seg av våre tjenester.

Det er overkommelig for mange privatpersoner å male eneboligen eller rekkehuset sitt selv. Derimot stiller det ofte krav til verktøy og utstyr. Å male utvendig vegg helt opp til mønet og vindskien krever mot og utfordrer sikkerheten. Malerbua ivaretar sikkerheten og leverer et godt resultat basert på erfaring og kompetanse.

Ved behandling av fasader både på boliger og bygårder er det i dag forskjellige behandlinger som må utføres i forhold til klima, tidligere behandlinger og type underlag. Skulle det være spesielle krav i forbindelse med vernede bygg eller lignende har vi både kompetanse og erfaring til å løse den type arbeid. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.

Innvendig malerarbeid, legger tepper, teppefliser og belegg:

 

Innvendig malerarbeid kan være så mangt. Enkel overflatebehandling med maling kan forandre inntrykket av et rom betraktelig. Men før det malerarbeidet kan starte kreves ofte forarbeid som kan gjøre store forskjeller på det endelige resultatet. Det er her kompetansen til en malermester kommer godt med.

De fleste av våre oppdrag består av malerarbeid på vegg og tak, men vi kan også fornye et gammelt og klassisk kjøkken eller møbler med noen strøk maling.

Vi utfører også gamle maleteknikker, som blant annet lasering.

Gulvlegging:

 

Gulvlegging er et fagområde som innbefatter arbeid med forskjellige materialer og fagområder. Vi utfører alt av utbedringer som generell sparkling til avretting av underlaget til ferdiglagt gulv. Malerbua har lang erfaring med gulvlegging og kan utføre følgende typer gulvlegging for våre kunder:

  • Våtromssystemer (Gulv og vegg)
  • Legging av belegg på tørre og våte rom
  • Heldekkende tepper
  • Teppefliser
  • Parkett / Laminat

Vi hjelper deg  behandling av tregulv.

Tapetsering

 

 

Tapet er en utmerket måte til å få et sterkt og spennende uttrykk i et rom. Motivene, fargene og mønstrene er nesten uendelige, noe som gjør at du kan få de nesten akkurat som du vil. Jobben med å få tapet opp på veggen kan derimot oppfattes som en enorm utfordring. Vi hjelper gjerne deg med dette.

 

 

Malerbua A/S Tlf: 35 50 02 50 Fax: 35 50 20 32 Bankgiro: 9017.05.14180 Org. NO: 881 596 8822 MVA

Oppsett og Design